X
  • 2015. 02. 20.
  • Kategória: Blog
  •  
  •  
  •  

Ide menj farsangi fánkért: Wiener Szalon

Bécsben működik egy híres cukrász, aki legalább ötven éve süti városszerte ismert süteményeit. Szinte hihetetlen, de ötven-hatvan ezret is eladnak ilyenkor belőle, meséli Groissböck úr fia, a magyarul is kiválóan beszélő Nicolas, aki Budapesten nyitott egy jellegzetesen bécsi stílusú fagylaltszalont, ahová természetesen a méltán híres fánk receptjét is elhozta. Megkóstoltuk és tényleg nagyon finom.

A Corvin-negyed közepén naponta többször is készül a híres fánkból, ami így mindig friss, egyszerre ropogós és puha. A házi készítésű, kisrummal feldobott, sárgabarackos verzió mellett csokis változatot is kérhetünk.

A teljes cikk itt olvasható

Kapcsolat

Küldj üzenetet

Elérhetőségeink

Ha kérdésed lenne, keress bátran minket elérhetőségeink egyikén.


Telefon: +36 1 792 9005
E-mail: info@wienerszalon.hu