A prémium linkekkel jobb eredmény a keresőben

0 Comments

 

A prémium linképítés a SEO szakmában egy elengedhetetlen elem hisz ez egy tolóerő a keresőben.

 

Minden weboldal és webáruház tulajdonos szeretné ha a Google keresőjében jó pozíciót töltene be. A jó helyezés által több látogató és ezáltal nagyobb konverzió az oldalon. Konverzió az jelenthet több rendelést, hírlevél feliratkozás vagy szolgáltatás megrendelést is. Valahol minden ilyen pozitív tejesítés profitot termel a honlap tulajdonosának. Tovább nem ragoznám, hogy a pl. a profit mire jó, hát sok mindenre. Pl. lehet a profitból fagyit vagy sütit venni vagy akár mosógépet is.

 

Prémium linképítés

 

Mi is kell a jó helyezéshez?

Először is kell, hozzá egy jó internetes megjelenés, azaz egy weblap vagy webshop. Másodszor kell hozzá egy jó SEO terv. Pl. egy közösségi kampány, vagy akár egy brand építés. Azonban ami nagyon fontos a linképítés és nem mindegy, hogy milyen linképítés. A prémium linkek mindenképp jó link profilnak számítanak hisz erős lapokról származnak.

 

A SEO szakma szerint is egy fontos eleme a prémium linképítés. Miért is? Mert például a gyenge minőségű katalógus linkek csak ártanak az adott weboldalanak. A prémium linkek nagyobb DA értékkel rendelkeznek ezáltal nagyobb linkerőt is adnak át a linket honlapnak.

 

Google SEO

 

Mi is az a Domain Authory?

 

A Domain Authory a MOZ által kifejlesztett mérőeszköz. A MOZ által mérője a weboldal linkerejét határozza meg. Így egyértelműen minél nagyobba DA érték annál jobban elősegíti a keresőben a linkelt lapot. A Domain Authory 0-100-ig terjed, de már 20 DA feletti lapot erősebbnek tekinthetjük, 30 DA felett pedig már egyenesen nagyobbat hasíthatunk is akár.

 

A prémium linképítés mindenképp a Domain Authoryra támaszkodik így a jobb értékkel rendelkező linkelő lap jobban elősegíti a linkelt lapot.