A kávézás reggel és este

0 Comments

 

A kávézás felmenőink számára is fontos volt, igaz más fajtákat ittak és ismertek, mint mi. A közös a nemzedékek között, a hangulat. Legyen szó téli hideg sétákról, őszi kellemes programról, vagy akár nyári beszélgetésről, mindig a hangulat és az érzés miatt fogyasztjuk.

Kávézás reggel

 

A kávézás része a mindennapjainknak és meghatározza az életünket, függetlenül kortól, foglalkozástól, stílustól, mondhatni ez egy közös nyelv. A hangulat és az illat megbabonázza az embert.

Rengeteg dologtól függ az íz, mint például a minőség, pörkölés, őrlés, lefőzés, termőterület és még ezer más. Ízben is nagyon változatos a felhozatal, mint a cappucino, presszó, latte vagy white. Egy a biztos, mindenki megtalálja a kedvencét.

Kávézás kedvenc

 

A kávé ugyanúgy különböző és ezerféle, mint mi emberek. Más ízt kapunk reggel és este, egyedül vagy társasággal, tejjel vagy erősen. A kedvenc fajtánk tükrözi a stílusunkat, árulkodik a hangulatunkról, vagy a lelkiállapotunkról.

Nem tekinthetünk rá csak egy italként, vagy egy energiabombaként, mert a kávé az benyomás, élmény, bemutat minket, és jellemez.

Kávézás ízek

 

Ebből kifolyólag természetesen otthon is fogyaszthatunk kávét, ha nem szeretünk eljárni kávézókba. Millió féle és fajta kávé, illetve kávéfőző áll rendelkezésünkre. Olcsótól a drágáig, kapszulástól az egyszerű kotyogósig széles a repertoár. Pénztárcánktól és ízlésünktől függ a választásunk.

A felmenőinkhez viszonyítva ezt az szokást, elég nagyot ugrott pár évtized alatt a felhozatal. Bátran élvezzük a korunk adta előnyöket és sokszínűséget. Éljünk a modernitás lehetőségeivel, és engedjünk meg magunknak egy kis énidőt.